fbpx

Vælg sprog

Firma Arrangementer

Firma Arrangementer og firmaevents i gode omgivelser

På mange arbejdspladser er det alfa og omega, at medarbejderne har det godt med hinanden internt. De sociale relationer kan således styrkes internt med firmaarrangementer og firmaevents, hvor medarbejderne kan bruge tid med hinanden.

Derfor holder vi hyggelige firmaevents og firmaarrangementer hos os, og vi giver altid 20% rabat, når der er over 10 deltagere.

Det er velvalgt at afholde firmaarrangementer og firmaevents hos os, da vi har en stald med plads til over 50 personer, ligesom der er stole, borde, fri afbenyttelse af gasgrill, gratis trækvogne på vores bane og andre faciliteter.

Firmaevents med gode faciliteter

I er altid velkomne til selv at pynte op til jeres firmaarrangementer og firmaevents, og I må være der lige så lang tid, I ønsker, fra 10 formiddag til 22 aften. Vores kunder nyder at bruge vores faciliteter til firmaevents, og mange komplimenterer vores flotte bane og skønne udsigten over bugten.

Dertil kommer, at stedet er velvalgt, da det er kort afstand fra Varde og Esbjerg, og vores dejlige bane tager ca 1,5 til 2 timer at gå igennem, hvorfor man får masser af hyggelige timer til firmaarrangementer og firmaevents herude.

Få mere information om vores firmaarrangementer

Vil du vide mere om firmaarrangementer hos os, er du altid velkommen til at kontakte os på 22 35 93 40, via vores kontaktformular eller på e-mail: info@englykkefodboldgolf.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres næste firmaevents.

Contact Us

Send en forespørgsel

Hvis du har du spørgsmål omkring vores bane og faciliteter, eller hvis du vil høre mere om fodboldgolf, er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 35 93 40 eller skrive til os via vores kontaktformular eller på e-mail,

Address

Ho Bugt Vej 19, 6852 Billum Danmark

Åbningstider

Alle ugens dage 10:00 - 22:00

Telefon

+45 22 35 93 40

Email

kontakt@englykkefodboldgolf.dk