fbpx

Vælg sprog

Fødselsdagsarrangement

Fødselsdagsarrangement på en utraditionel måde

Du har sikkert været til utallige traditionelle fødselsdagsarrangementer med boller og kakao. Hvorfor ikke prøve noget nyt?

Mange vælger således at holde sit fødselsdagsarrangement hos os, da der her er gode faciliteter og en meget flot bane til fodboldgolf. Du kan derfor nyde din store dag med godt selskab, mens I går en runde fodboldgolf på 18 huller.

 

Dit fødselsdagsarrangement kan derefter fortsætte på matriklen, hvor der er mulighed for at huse over 50 mennesker. Der er ligeledes adgang til en grill med fri gas, ligesom der også er flot udsigt over bugten og landskabet.

Et fødselsdagsarrangement til unge og gamle

Fodboldgolf er et spil for både unge og gamle, hvorfor de fleste kan deltage. Hvis der dog er nogen, der ikke ønsker at deltage, kan de nyde dit fødselsdagsarrangement med en kold drikkevare på en bænk eller i det naturskønne område.

 

Kontakt os for mere information

Hvis du ønsker at høre mere om fødselsdagsarrangement hos os og hvordan du kan afholde dit fødselsdagsarrangement på vores bane nær Varde og Esbjerg, er du velkommen til at kontakte os på e-mail: info@englykkefodboldgolf.dk, via vores kontaktformular eller på telefon 22 35 93 40.

Contact Us

Send en forespørgsel

Hvis du har du spørgsmål omkring vores bane og faciliteter, eller hvis du vil høre mere om fodboldgolf, er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 35 93 40 eller skrive til os via vores kontaktformular eller på e-mail,

Addresse

Ho Bugt Vej 19, 6852 Billum Danmark

Åbningstider

Alle ugens dage 10:00 - 22:00

Telefon

+45 22 35 93 40

Email

kontakt@englykkefodboldgolf.dk